torsdag 8 juli 2010

Varmt...

Vädret är skönt i dag. Varmt men ingen sol. Nu börjar det märkas att det är torrt ute. Det nyplanterade slokar och gräsmattan är tråkigt brun på sina ställen. Lite nödvattning får det bli.

Det är en ganska skön tid i trädgården just nu. Allt växer och det blommar nya saker varje dag men det är inte så mycket som måste göras, det sköter sig ganska bra själv. Lite bortklippning av vissna blommor och lite ogräsrensning här och där, annars får det vara som det är.

Dags att gå ut och bara njuta lite!

3 kommentarer:

 1. Ja, TORRT är det här också! Det blir litet vattning varje dag men man kan ju inte börja vattna förrän solen har slutat gassa som värst...
  Jag går en runda i trädgården varje förmiddag och klipper bort visset och sånt och då SER man ju också alla sina blommor...
  Ha det bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Torrt är det här också. Kommer itne regnet snart så måste jag börja med vattenspridaren på allvar.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Torrt är det här också, så pass att grämattan börjat gulna vilken den nästan aldrig gör! Lite sporadiska regnskurar har vi fått de senaste två dagarna men till vilken nytta? Två mm gör ju varken från eller till. Nödvattning av slokande växer blir det, där har man ju inget val. Värmen vill jag förståss behålla, helst ända in i oktober =)

  SvaraRadera