söndag 18 juli 2010

Rosenbur...

...skulle man nog kunna kalla det! Jag har ju en Lykkefund som ännu inte har kommit i jorden just för att det har varit svårt att planera plats och klätterställning till henne. Nu svetsar maken en bur till henne och det blir nog perfekt eftersom jag vet hur stor hon blir!


Ett nyförvärv, syster till min röda Ruby Border, denna heter Sunset Border.


Leonora Christina, tror inte att den finns att få tag på längre.


Vill man ha något riktigt blått rekommenderas kinesisk riddarsporre. Den lyser verkligen!

Ibland undrar jag varför jag köper andra nävor än Jolly Bee! Hon blommar fanstastiskt och länge och en planta täcker en stor yta.

Jolly Bee


Är detta en albino mördarsnigel?? Vi har gott om de bruna men en sådan här har jag aldrig sett!

4 kommentarer:

 1. Det är inte en "vanlig" snigel, då, för dom kommer ju i vitt ibland. Jag tror nästan jag är säker på att jag såg vita långt innan den spanska snigelarmadan kom....men säker är jag alls inte.
  Den där mannen hade varit bra att ha! Han kan alltså svetsa! Kanon! Det kommer att bli jättefint och rejält ser det!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 2. Är inte mördarsniglar knottriga? Det trodde jag i alla fall...
  Din gula ros, Sunset Border, ser underbart vacker ut! Och vilken fin "rosbur" din man har svetsat ihop!
  Ha en bra vecka, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Jag har ju "bara" åkersniglar men de är ofta ljusa och ibland t.o.m helt vita. Den ser ju inte så stor ut på bilden kan detkanske vara en sådan? Vilekn gigantisk bur hon får, din ros!Jag (och maken) önskar att han kunde svetsa. Mycket kan han men tyvärr inte det.

  SvaraRadera
 4. Snigeln ser exakt ur som de mördarsniglar vi har fast den är ljus. Den ser kanske liten ut på bilden men när den kröp i väg var den kanske 7 cm lång. Det kanske är en vanlig snigel men jag har aldrig sett en sådan innan här där vi bor. Däremot har jag sett likadana spräckliga i färgen så jag tänker att mördarsniglarna muterar och blir en massa varianter av sig själva!

  louise

  SvaraRadera