tisdag 11 maj 2010

Hallen klar!

Ni kommer kanske i håg hallprojektet som innebar att leva i en dammig värld några veckor. Det är faktiskt ganska klart! Både hallen och toaletten innanför. Det är bara golvvärmen som inte kan kopplas på ännu, det ska tydligen gå några månader efter man har klinkrat.

Bättre plats för skor och jackor. Allt byggt av maken. Det ser lite rörigt ut på bilden men det är så det ser ut. Jag hade kunnat ta en snygg tillrättalagd bild genom att ta bort alla kläder och skor men så ser det ju inte ut!

Före förvandlingen. Golvet var för mörkt tyckte vi, elementet var i vägen och skorna fick inte plats. Här har jag redan börjat ta bort alla saker...

Mitt liv under några veckor....

Sittplats i stället för element.

Före.

Många skor får plats!

6 kommentarer:

 1. Vilken skillnad det blev. Golvvärme är en gudagåva men tiden tills man får sätta igång den är lååååång =) Små hallutrymen är det inte helt enkelt att få vettig förvaring i. Vår hall är verkligen minimal / gittan

  SvaraRadera
 2. Ser ju fantastiskt fint ut! Det blir MÅNGA skor i en hall! Viktigast är att den fungerar och inte ser FÖR rörig ut!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Snyggt, riktigt snyggt! Och så fräscht det ser ut! Sittbänken är så mycket bättre än ett element! Lyckat projekt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad! Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Hej igen och tusen tack för rar sängkommentar och jag är allt lite stolt.....fortfarande och lite förvånad.....!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Vilken tjusig förändring som dessutom är praktisk. I en hall finns det ju alltid massor som ska slukas. Skönt att du har en så händig man så ni kan fixa perfekta lösningar.

  SvaraRadera