söndag 26 maj 2013

Ut genom dörren...

...och titta till höger så ser det ut så här just nu. Den gamla apeln är som ett hav av vita blommor och ett skönt surrande av alla bin som kalasar där. Till höger är det rosor med stäppsalvia och en kant av smultron. Ut mot gatan är det lite blandat.


 Fortsätter man runt hörnet åt söderhållet kommer mitt lilla vatten där tovsipporna blommar nu.


Blåregnet har börjat blomma! Blommar snällt varje år fast jag nog inte alls sköter det enligt konstens alla regler. Det där med hur och när man ska klippa det brukar glömmas bort...


Allium på gång!

Mors dag bjuder på rejäl blåst och i skrivande stund hänger regnet i luften men det är i alla fall helt okej temperatur ute. Kan gilla att det inte är supervarmt, man vill ju hinna med att njuta av sin trädgård också, nu går det i ganska lagom fart tycker jag.

6 kommentarer:

 1. Här har det regnat mest hela dagen. Jag har ändå precis varit ute ett par timmar och småpysslat lite här och där. Bra kläder så klarar jag mig men till slut var det händerna som var blötast, genom handskarna.

  Mycket vackert är det nu överallt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Jag gillade särskilt hörnet med Tovsipporna - urläckert!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen mycket att njuta av!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen fint ut! Passa på att njuta, det går så fort nu!

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker trädgård du har! Bra bilder, nu förstår jag lite hur trädgården ligger!
  Ja, nu får man försöka hinna med i naturens snabba utveckling! Vi har haft lite duggregn de senaste dagarna, och det behövdes verkligen regn, och nu ska det tydligen bli sol i veckan!
  Ha det bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Din trädgård är superfin! Så mycket vackert att njuta av! Har hoppats på rejält med regn här men det har bara kommit några mm under de senaste dagarna! Blir mycket att vattna utan regn!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera