söndag 16 oktober 2011

Nu då??


Jag tycker det är lite klurigt att ha en trädgårdsblogg under vinterhalvåret. Jag vet att det säkert finns massor att blogga om, men min blogg bygger mer på foton och händelser här och nu. Jag funderar på att lägga ambitionsnivån på ett inlägg i veckan. Det skulle bli runt 20 inlägg innan våren. Blir det för lite? Jag vet att man bloggar för sin egen skull och allt det där, men jag undrar ändå vad ni tycker?! Vad vill ni läsa om under vintern? Jag tänker nog använda mig av alla bilder jag har från sommaren och försöka skriva något som passar till dem. Tråkigt eller okej?

10 kommentarer:

 1. Helt okej tycker jag! jag gör nog inte heller mer än ett/vecka under vinterhalvåret, ibland inte ens det. men det är ju bättre så än att försvinna helt under vintern, det vore ju synd.
  man kommer alltid på nåt att blogga om.
  mvh Mia

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är bra att skriva om tillbakablickar, tex från sommaren. För helt lätt är det inte att komma på saker att blogga om nu. Tycker du att ett inlägg/vecka är lagom så är det ju så:)). Det ska ju kännas bra, och inte som ett krav.
  Jag kommer blanda lite inredning, lite mat med trädgårdsbilder nu på vinterhalvåret.
  Jag har ca 3 inlägg per vecka och det vill jag försöka fortsätta med.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det låter ungefär som jag tänkt göra. Märker redan att det finns så mycket mindre att skriva om, och jag själv har tankarna lite på annat håll nu när trädgården snart är avvecklad för vintern. Men jag vill ändå hålla igång min blogg, i lagom dos. Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Jag har ju knappt skrivit mer än ett per vecka i sommar... Det blri när jag känner att jag ha rnågot jag vill sätta på pränt... Men man ska som sagt inte bry sig om vad andra tycker... Vi bloggar när vi vill och om vad vi vill. Är det någon som inte gillar det just då så får de väl återkomma en annan gång "blink"
  Kram gittan(som redan gått i ide???)

  SvaraRadera
 5. Du har ju så mycket vackert i din trädgård att visa så det borde ju inte vara några problem? Alltid roligt att titta in hos diig tycker jag. Man ska ju göra som man känner för...det är det viktigaste av allt. Både med sin blogg och i sin trädgård.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Ett inlägg i veckan, ett om dagen eller ett i månaden - det blir när man känner för det, tycker jag! Jag vill absolut inte binda mig för något visst antal!
  Men var och en gör ju som den vill, förstås!
  Vill du visa bilder från sommaren, så är vi säkert många, som gillar det!
  Jag lägger nog in litet bilder från promenader, utfärder o.dy.
  Hur du gör, så kommer jag att läsa din blogg!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 7. Min egen blogg är ingen uttalad trädgårdsblogg men jag tycker ändå det är knepigt att hålla den igång under vinterhalvåret. Ett inlägg i veckan låter utmärkt. Du ska inte vända ut och in på dig själv i onödan.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Allt är av intresse och själv tänker jag inte, det blir som det blir och det blir när det blir och ibland är det nästan bara bilder och ibland blir det nåt klipp nånstans ifrån.

  Vad jag tycker är roligt att titta på när det inte är trädgårdsbilder är alla kransar och pyssel som så många gör, hur man dekorerar byttor på trappan, hur julgranen ser ut, vad man sätter upp för ljusslingor, jag tycker att det bara är roligt att titta in och kika runt!

  Allt är av intresse!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Fina bilder. Hösten är vacker på bild!

  SvaraRadera
 10. Helt ok med ett inlägg i veckan, eller mindre om man vill det. Bloggandet ska ju inte ge en prestationskrav! Har man något att dela med sig av är det jättekul, annars får det väl vänta...
  Att visa bilder från sommaren även på vintern är väl en bra idé, då kan ju vi som läser få lite ny inspiration när vi funderar på nya projekt till nästa säsong.
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera