tisdag 11 oktober 2011

Hem och trädgård, ute och inne...


Lite småpyssel blev det i dag. Jag är inte så superpysslig även om jag kan älska att se det hos andra. För mig måste det ändå vara lite enkelt och praktiskt, jag kan inte bara stajla till det för att ta en fin bild på det och sedan håller det kanske bara en dag eller två. Detta ska nog hålla en stund och växtligheten fixades för en billig peng på Blomsterlandet, olivträdet hade jag sedan tidigare. Bordet står på altanen där nere och har ett tak i form av altanen ovanför.Det är såklart en trädgårdsblogg och jag brukar hålla mig till det, men i dag bjuds det även på små glimtar av hemmet. Hävdar oftast att jag inte gillar prydnadssaker men det blir kanske svårt att säga efter det här inlägget... Pyntet finns dock på valda ställen, typ toaletten... En bra bit nedanför fönstrena överst i bild har jag större delen av min trädgård.Lite blommor måste också få vara med! Som hos många andra blommar mycket fortfarande även om det inte är så rikligt. Hoppas frosten dröjer så det hinner blomma färdigt lite mer!

10 kommentarer:

 1. Så fint det är hos dig, både ute och inne! Åh vad jag gillade ditt pyssel på bordet!

  Nu verkar du ju kunna kommentera igen, skönt! Jag har klarat mig undan den här gången, men visst är det störigt när Blogger krånglar.

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, så fint du fixat till det! Det vita bordet är jättefint,riktigt mysigt! Visst njuter man av varje blomma som slår ut nu när det inte finns så rikligt av dem! Många av rosorna har en mer intensiv färg på hösten också! Hoppas verkligen att hösten blir lång och mild så vi får fortsätta njuta!
  Ha en bra fortsättning på veckan!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma!
  Vilken underbar ros du hade i sista collaget, vilken form och färg. Wow! Roligt att se lite bilder från inne, ser jättefint ut, gillade speciellt hästen på bordet.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt bord du har där med mycket fint på. Man blir så glad av det som blommar nu. Hoppas att inte kyla lägrar sig för snabbt bara. Vad roligt att få se några glimtar inifrån också. Mysigt!!!

  Ha det bäst!
  kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Vad kul att få se lite bilder innifrån!
  Vad snygga dina rosor är i formen fortfarande, mina blir lite mindre och gillar inte allt regnande utan de går sönder. Hoppas vi får några fina dagar nu. För det är inte helt enkelt att bara blogga om trädgård såhär års.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Härligt med så många fönster ut mot din fina trädgård! Då kan ni njuta av den inifrån också!
  Så bra att ha en skyddad plats under den övre altanen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Skyddad altan är bra och mysigt. Du har en fantastisk utsikt över din trädgård. Bland innepysslet ser jag att du har flera stycken av dom små japanska dockorna, dom är för söta!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Så fint du har gjort både inne o ute :) och så bra collage, ser ut som i en inredningstidning. Hos oss har vi fått skrapa rutorna 2 mornar :( inte så kul Kram Suss

  SvaraRadera
 9. Gillar din tegelvägg, pyssel är inte heller min starka sida.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Absolut kul att få en liten glimt inifrån också, även i en trädgårdsblogg.

  Det ser då ut som att du är pysslig så är du inte det döljer du det väl.

  Kram!

  SvaraRadera