tisdag 4 oktober 2011

Finn fem fel...

...ska vi inte göra! Däremot kan vi säkert finna minst fem förändringar på bilderna! Den understa bilden är exakt ett år gammal och den översta är ny.  Längst ner kommer svaret...
Jag har lagt tegel runt rosorna som syns i vänsterkanten, det har kommit kullerstenar under altanen på högerkanten, det har planterats en ullungrönn i runda rabatten snett framför rosenburen, perennerna runt ullungrönnen har bytts ut till rosor, det har blivit en liten uteplats bakom rosorna och ön har fått avenbok runt sig. Man ser också tydligt att allt växer till sig, titta bara på lykkefund i rosenburen! Lite kul jämförelse på ett enkelt sätt.

För övrigt irriterar mig blogger lite lagom just nu! Jag kan inte kommentera på flera bloggar vare sig jag använder mitt konto eller skriver som anonym, kommentarerna bara försvinner! Ser att en del andra har samma problem. Man tröttnar lite när alla kommentarer bara försvinner. Så ni som känner på er att jag brukar kommentera hos er men inte har gjort det - jag har försökt!

7 kommentarer:

 1. det här var ju kul! Vissa saker såg jag andra inte... Ullungrönnen är ju bara ett fantastiskt träd. Så fint. Och som din Lykkefund har dragit iväg..

  Det beror nog på vilken webbläsare du använder... I Explorer har jag megaproblem med att kommentera men det funkar när jag använder Firefox. Tydligen ska även Chrome funka.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Det var någon annan som också skrev om kommenteringsproblem. Jag har inte märkt av det på ett tag nu faktiskt. Irriterande när det inte funkar!

  Du har så fint! Gillar mycket på jämförelsebilderna. Det är så bra att hämta lite inspiration här och lite där. Tittar, lagrar i hjärnan och spottar ut som någon anpassad idé som passar här.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kul med förändringarna och det är så lummigt och fint. Rosenburen är fortfarande en klar favorit och runda uteplatsen med avenboken också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Det är perfekt med sådana jämförelser tycker jag, kul att titta på och ett stort värde att ha för framtiden.
  Allt såg jag inte först, men när du skrev om förändringarna blev det så tydligt.
  Det är jättefint hos dig!
  Jag använder Safari, och jag har inte märkt av att det strular. Hoppas det löser sig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Roligt att ta sådana kort - man ser verkligen att det händer mycket på ett år:-)
  Kram Hanna C

  SvaraRadera
 6. Visst har det växt! Stor skillnad! Jag har haft jätteproblem med att kommentera men fick nu ikväll tipset om att använda Chrome och nu funkar det helt. Så byt till Chrome!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Vilken kul idé med bilder med ett års mellanrum! Det borde man ta för att se förändringarna!
  Tack för tipset!
  Kram, Monica

  SvaraRadera