fredag 14 oktober 2011

Första frosten


I går var första morgonen den här hösten med frost. I morse var det - 4 grader när jag klev upp, brrr! Konstigt nog är det inte så många växter som har påverkats speciellt. Mina underblommor såg ledsna ut och det är dags att gräva upp dem. Rosorna såg lite bekymrade ut i morse, men har repat sig och blommar vidare. Krispigheten i trädgården är helt borta för i dag och solen skiner, men det blir säkert en kylig natt igen. Bara att gilla läget...

10 kommentarer:

 1. Japp, det är bara att gilla det hela. Vi har inte haft så mycket frost ännu, det har bara varit runt nollstrecket, men det kommer, det kommer.
  Helgkram
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Även här, längst i söder, hade vi minus i natt, även om det bara var -0,4°!
  Men en solig och fin dag!
  Hoppas dock att vintern dröjer LÄNGE!
  Ha en trevlig helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Vi fick skrapa rutorna på bilen i morse så nog var det lite kallt! Fin bild!
  kram Mia

  SvaraRadera
 4. Samma här -4 i morse. Och det är som du skriver, bara att gilla läget:)). Just nu tycker jag det är helt ok med höst, soligt och fint har vi det. Men sedan när regnet kommer, då blir man fort less.
  Vilken fin bild!
  Ha en skön helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Fullt så kallt hade inte vi men frost blev det. Jag hann inte fota eftersom jag åkte till jobbet när det var mörkt. Jag hoppas faktiskt att det blir frost igen i morgon för då hinner jag fota. Vi har kallt redan nu så vi får se...

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bild. Nu när jag tittar runt på alla frostiga bloggar tycker jag helt plödsligt att det är OK med lite kyla även om jag inte direkt längtat efter det.

  SvaraRadera
 7. Vi har haft frost på morgonen i en vecka nu, bara att inse att de är vinter på väg. Men sen kommer våren och man börjar planera och sätta frön :) Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Vilken läcker bild! Ursnygg! Vi hade frost här i natt och det är som du säger, bara att gilla läget. Ha en underbar helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 9. Nu finns ingen återvändo, kanonfin bild:)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Jättefin bild! Här har det inte varit någon riktig frost än, bara runt nollstrecket, men det är säkert inte långt borta med frosten här heller! Som sagt, bara att gilla läget:))
  Ha en skön söndagkväll!
  Kram

  SvaraRadera