torsdag 12 april 2012

Såtider!


I dag har jag petat ner mina första fröer i pallkragarna! Det blev morötter, sallad och sockerärtor ännu så länge. Resten får vänta till lite varmare tider.


Pynt kan man ha överallt.


Hmm..., ingen helt klar plan ännu för det här hörnet men jag har mina funderingar!Det som finns i min nya lite upphöjda rabatt under pilen är hostor från snälla grannen som behövde dela sina, daggkåpa som delats från andra rabatter, tovsippa, näva "samobor", Rosenplister "beacon silver" samt en vipphortensia "vanilla fraise" och lite lökar. Stockarna hämtade jag och dottern i skogen. Dottern tyckte det var ett märkligt projekt...Tycker att barken är väldigt fin! Här är den blöt men den är lika fin torr. Ett billigt sätt att fylla ut rabatten. Troligtvis kommer jag fylla på den med lite mossiga stenar också.

8 kommentarer:

 1. Jag tror barnen tycker att vi är lite konstiga i vårat trädgårdsintresse//Britt

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen så snyggt och jag älskar hörnet, själva formen på det. Vackra pynt har du också, inte söta utan bara vackra. Bra smak!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen fått till det jättebra. Så fint! Roligt att så också. Stocken är vacker och får in den vilda naturen i trädgården.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka fina idéer! Tack för inspiration!

  Jag har inte sått ännu men det kan komma att ske snart. Hoppas på tid utomhus i helgen.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så kul idéer! Gillar skarpt att du pyntar i pallkragarna, personligt och fint! Jag har också sått morötter och sallad idag! :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen kreativ! Här kan man få tips om man själv saknar idéer...
  Det blev fint med stammarna, men sånt har jag inta plats till i min lilla trädgård, tyvärr!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen vackert i din trädgård. Tänk att du redan planterat ute :) Kram Suss

  SvaraRadera