tisdag 29 april 2014

Mer trädgårdskonst och växtstöd


Han är flitig den där maken! Arbetar heltid med annat och tillverkar växtstöd och trädgårdskonst på sin fritid. Jag vill ha det mesta han kommer hem med men tydligen är det inte så det går till. Nej, det ska säljas, så jag får snällt vänta. Jag har redan tjuvat någon liten sak men det måsta man väl ändå få göra!

Jag har fått lite frågor om försäljningen. Som det ser ut nu kommer vi troligtvis att sälja hemifrån vissa dagar och då har man möjlighet att se alla saker i sin rätta miljö. Kanske kan man också få någon inspiration av trädgården. Vi kommer också försöka finnas i sammanhang där sakerna kan säljas. Jag återkommer med information om det.

Som det ser ut i år är vi nästan lite sent ute. Pioner och klematis växer så det knakar och hade nog helst önskat sina stöd i går. Men det kommer fler år!

Allt ska rosta så det kommer inte att se ut som det gör nu.För övrigt är mitt körsbärsträd underbart nu! Det är ett "Kanzan" och det har rosa fluffiga blommor i en kvastformad krona. Rekommenderas!

6 kommentarer:

 1. Åh... vilka fina fyllda blommor även om dom är rosa ;) Det där med att vilja ha allt känner jag ju igen "hahaha" varje gång jag får en varuleverans så måste jag stålsätta mig för att inte plocka en massa med hem - kärt problem eller hur
  Trevlig Valborg / Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Louise, vilken kreativ man du har! Jag gillar rost.
  Svar på din fråga hos mig: Blodört, enkel, slår ihop kronbladen till kvällen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att din man är så kreativ! Fina stöd blir det. Du får se till att vi får reda på vart vi kan beställa dem.
  Ha det bäst.Åsa

  SvaraRadera
 4. Vilka fina dekorationer och växtstöd, förstår att du vill spara.
  Ha en fin valborg.
  Kram Anna /Naturlig skönhet

  SvaraRadera
 5. Det är ju en jättebra idé det ni börjat med. SÄger jag som älskar rost ;).

  Kram

  SvaraRadera
 6. Aldrig försent med växtstöd( förstår vad du menar) men sånt köper jag året om om det går.
  Va kul med kreativitetn, den ska man ta vara på när den är som bäst!

  Ha det gott, kram o Trevlig Helg! :)

  SvaraRadera