onsdag 27 april 2011

Målat staket

Det vita staketet mot gatan var i stort behov av tvättning och målning. Lättast att måla nu innan allt växer upp på insidan. Kanske inte så roligt jobb men det blir fint när det blir så stor skillnad!Före...

Klart från utsidan.
Före...
En ny postlåda från Bruka blev det också!

7 kommentarer:

 1. Det var fint innan också men när man kan jämföra bilderna är det ju en otrolig skillnad, ser så sommarfräscht ut! Men fy för att måla staket, det är ju hur många sidor som helst....duktigt arbetat!
  Snygg postlåda!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Det blev stor skillnad. Vill du så får du gärna fortsätta här på våra husknutar. De är också vita och smutsiga.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev, och din järnsäng, den installationen blir härlig att få se i grönska, längesedan jag kikade in hos dig men oj vad fint du har det, din nya rabatt vid trappan gillade jag med. Tack för titten =)MOnica på Pepparbacken

  SvaraRadera
 4. Åh va fint det blev. Verkligen stor skillnad.

  Ha en bra kväll.

  Hälsningar
  Nina

  SvaraRadera
 5. Smart att ta det nu innan allt växer upp, jag målade vårt för ett par år sen, visserligen ingen rabatt intill men lite bökigt med en massa buskar i baken....:o)
  Vilken skillnad det blev - så fräscht!

  SvaraRadera
 6. Såå fint det blev!Vilken skillnad! Sen är det ju ett mycket snyggt staket, tycker jag!
  Usch ja, vi borde också göra något åt vårt...
  Ha det så skönt i vårsolen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Det är en enorm skilnad! Jag har ingen målarlust i år så jag nöjer mig nog med att tvätta staketet... eller så mutar jag yngsta dottern... Har hon inget sommarjobb så kan hon ju få jobba hemma istället (mot betalnign såklart)
  Kram gittan

  Förresten, maken och jag ska köra till Göteborg en sväng en dag nästa vecka och jag undrar om du har tips på några trevliga plantskolor i din närhet? Vi kommer förmodligen köra hem igen efter lunch och då hinner vi ju stanna på några ställen "längs vägen" =)

  SvaraRadera