fredag 22 februari 2013

Plötsligt var den där!Solen och värmen alltså! 
Under gårdagens eftermiddag blev det premiär för att sitta på altanen och dricka te, smaska i sig en bulle och bara njuta av att solen faktiskt värmde i ansiktet. Trädgårdsmöblerna är inte framplockade ännu så det blev till att sitta på puffar i stället. De fina sittpuffarna inhandlades till 75 % rea för några veckor sedan. Det är lagom!I min trädgård kan man plötsligt hitta något nytt litet pynt när man går sin lilla runda. Det beror inte på dåligt minne faktiskt utan snarare på att mina snälla föräldrar, som vet att jag är lätt trädgårdsgalen, har kört inom och hängt dit något fint som de sett någonstans och tänkt på mig. Både hjärtat och stjärnan på planket är uppskattade presenter. Jag är ju rätt kräsen av mig så det kan inte vara helt enkelt att handla till mig...

Eftersom jag är en person som funderar väldigt mycket över saker och ting så kommer det kanske synas lite i bloggen framöver. Dagens tanke helt enkelt...

Dagens tanke (jo jag tänker väl fler tankar på en dag i och för sig...) kom i morse när jag läste dagstidningen. Är det verkligen så att det är lättare att få en lägenhet om man är snygg? Det måste väl nästan vara så eftersom jag ser en trend i att man i samband med att man söker lägenhet sätter in en snygg bild. På sig själv gissar jag :-). Det är märkligt i min värld. Spelar det verkligen någon som helst roll för den som hyr ut lägenheten hur hyresgästen ser ut? Det är sorgligt i min värld.

7 kommentarer:

 1. Hej, vad glad jag blev när jag hittade din fina blogg, hit återkommer jag mer än gärna så jag ansluter mig på direkten!
  Så underbart det låter med fika på altanen....
  Trevlig helg.
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Sorgligt nog så kan det nog vara så att de tär lättare att få lägenhet om man är snygg. Kanske ska man dessutom vara UNG och snygg. Härligt med dagens tanke. Jag gillar sådant. Själv tänker jag också en hel del vilket syns i bloggen ibland.

  Vilka underbara små presenter! Jag hade nog inte heller varit lätt att handla till men två av mina svägerskor lyckas ibland. Tex när jag firade senaste födelsedagen.
  Ingen sol här idag så jag bakar kakor att lägga i frysen för kommande fikastunder ute i solen. Det gäller att passa på.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, visst värmer solen, när den någon gång (!) är framme, det kände jag tydligt härom dagen när jag var ute och gick!
  Men kallt är det fortfarande... brrr!
  Bra tänkt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. vad trevligt att få små hemliga presenter så där när man inte är förberedd. och fina var dom ju också.
  mvh mia

  SvaraRadera
 5. ÅÅ så underbart att kunna ta en fika ute!!Snygga puffar..
  Ha en underbar helg !!

  SvaraRadera
 6. Så mysigt att fika i solen, tror att värmen är på väg hit också, idag plus tre men ingen sol.
  Ja nu ska man marknadsföra sig själv på alla sätt och vis tyvärr.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt vad mysigt du har det .
  Och vilka otroligt snälla och omtänksamma föräldrar du har som tänker på dig och ditt intresse för trädgård.
  Så fina dekorationer.


  Trevlig Helg

  SvaraRadera