torsdag 23 augusti 2012

Trädgården i dag...
Ja..., så ser min augustiträdgård ut. Jag vet att det är dåligt med inlägg här på bloggen och lika dåligt med kommentarer hos er, men energin får gå till annat för tillfället... I bland dyker det ju i alla fall upp ett inlägg så ge inte upp!

Kram på er där ute!

11 kommentarer:

 1. Himla fint har du!! Vem är det som sköter den perfekta kantskärningen?

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Oi! For en herlig og kreativ trädgård! Her var det mye å nyte - og imponeres over :-)
  Den leveggen med de to firkantede krukkene var lekker!
  Ha en fin dag
  Stein

  SvaraRadera
 3. Du har i alla fall energi nog till din trädgård, det syns!!! Och det är ju faktiskt viktigare än bloggen!
  Har du aldrig funderat på att vara med i "Tusen trädgårdar"? Det är nog många, som skulle vilja se din frodiga, vackra och välskötta trädgård!
  Kram från mig, Monica

  SvaraRadera
 4. Åh, det är så vackert, så vackert hos dig! Kul att se dig, det gör ju inget om det inte blir så ofta. Ibland finns det helt enkelt inte tid. Hoppas du haft en skön sommar och att det blir en bra start på hösten! Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Som sagt här ovan- du har energi till din trädgård, den är så fin o välskött! Men man får ju energi av att vara ute o påta i trädgården! Ha det gott!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin trädgård har du.. ser så prydligt och snyggt ut =) Gillade den stora rundeln med grus och växter i som man kan sitt i också antar jag =) mysigt! Klart det går upp o ner med inlägg och kommentarer det är bara naturligt.. en kan inte vara på topp jämt vet du.. *fniss*.. ha det gott/Moa

  SvaraRadera
 7. Det är så vackert Louise! Och välskött! Om du visste vad jag avundas dig din utsikt över trädgården...
  Må väl / Kram gittan

  SvaraRadera
 8. Lika fint som alltid! SÅ uppväxt och härligt det ser ut att ha blivit vid cirkeln.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Jättevackert!
  Kram tillbaka
  Hélena

  SvaraRadera
 10. Det är ju underbart!! Jag gillar verkligen att din trädgård är så välskött med klippta kanter och så gillar jag alla små detaljer. Tuhja häcken är ju en dröm... (kanske om några år) och så nivåskillnaderna... hmmm... väldigt vackert allt ihop.

  Kram
  Nina

  SvaraRadera
 11. Ooops, vilken botanisk have du har! Helt fantastiskt vacker och så lummig den har blivit och det ser så välskött och välansat ut, helt underbart!
  Agneta kram

  SvaraRadera