fredag 2 september 2011

Provocerande expertutlåtande!

Blev både irriterad och förvånad över expertutlåtandet i senaste Vi i Villa angående varför stjärnflockans blad blir bruna. Plantan behöver vatten!! Kul svar... Som expert kanske man borde känna till minerarflugan eller i alla fall ta reda på vad det skulle kunna vara annat än vattenbrist... Tidningen hävdar att de har 2, 2 miljoner läsare. Nu kommer många tusen plantor av stjärnflockor vattnas ihjäl i stället...

6 kommentarer:

 1. Jag såg det också, irriterande som bara den! :(

  SvaraRadera
 2. Hm, dålig stil!

  Jag sto en gång bakom en kund på ett gardencenter. Hon fick helt felaktiva råd om hur man sköter en fuchsia. Frustrerande! Jag haffade henne på parkeringen och sa vad jag visste.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ibland undrar man hur experter i tidningar blir experter... släkt med redaktören kanske?
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Man ska handla på RIKTIGA plantskolor och inte på växtvaruhus, det är tydligt! Tänk så många som inte vet och får tokiga svar...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Jag såg det med och reagerade exakt likadant. Tja, kanske expert men inte på växter, hehe...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Om det hade varit vattenbrist som mina stjärnflockor led av så skulle de nog behöva stå i ett badkar. Det går ju knappast att få en blötare sommar än den vi har haft där jag bor.

  Bedrövligt med "experter" som är så enkelspåriga att de nöjer sig med första bästa förklaring! Tur att bloggvärlden finns och hoppas att läsaren får rätt svara någon annanstans.

  Ha en fin helg. Kram!

  SvaraRadera