onsdag 7 september 2011

Höstpyssel

Bredvid entrén ser det ut så här hos mig. Jag är inte så superpysslig, men att lägga "skräp" på ett plåtfat klarar jag av! Just nu regnar här så det håller nog sig inte fint så länge, men en stund fick det se lite pyssligt ut i alla fall!

Lite fler lökar kom i jorden idag, storpack tulpaner från Blomsterlandet, 48 st för 99 kr. Kan bli lite trött på att alla nya fina sorter kostar så mycket, typ 100 kr för 6 st... Inte riktigt värt det alltid även om de säkert är superfina.

10 kommentarer:

 1. Hallontroll har då väldig fint "skräp" måste jag säga. Jättefint fat!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Jag är inte heller superpysslig men önskar att det vore så :-)Men det finns ju många andra i bloggvärlden som visar sina alster o så kan man njuta!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. Pyssel är min svaga sida men jag klarar mig ändå. Har också ofta köpt tulpanlökar efter pris men nu hittade jag rätt billiga och fina på Coop:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vill alltid få till pyssel men brukar alltid misslyckas med tidsschemat. Få se om jag får till något i år. Härligt att få så mycket i jorden. Jag ska nog skicka iväg lite beställningar ikväll.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Vad då 'skräp'?? Tycker det ser jättefint ut! Jag är inte heller så pysslig, men jag önskar jag vore det.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Det är så fint med höstigt pyssel nu tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Du är väldigt pysslig om man jämför med mig i alla fall! Jag gör aldrig sådana saker, det enda "pyssel" jag har, är litet krukor och en zinkbalja med sommarblommor (som måste bytas ut nu!).
  Höstkram!

  SvaraRadera
 8. Det blev ju jättesnyggt. Köpte tulpanlökar på coop som verkade fina som ska petas ner.

  Kram!
  Jessica

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Såg din fundering kring bilder och storlek. Jag markerar alltid extra stor. I mitt redigeringsläge finns liten, medel, stor och extra stor. Har du det gamla redigeringsläget eller det nya? Om du har det gamla läget så kanske det bara fanns tre storlekar. Lycka till!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det blev jättefint, särskillt med det fina gamla sybordet. Hos mig blåser det alltid så förbaskat så det är inte lönt att göra nåt pyssel för det hade bara blåst iväg. Njuter av ditt istället!
  kram Mia

  SvaraRadera