söndag 21 augusti 2011

Blingigt, rosa och choklad...

Mitt bling bling i rosenbågen. När rosorna växer till sig får mina hjärtan flytta på sig för att synas bättre någon annanstans.Rosenbur, ullungrönn, jättetåtel och uteplats.Leonardo da Vinci blommar på...
Gräs på min Ö.Pilen växer så det knakar. Den har vuxit lite snett , jag har försökt rätta till den lite genom att spänna fast toppen i motsatt riktning mot hur den vill växa. Nu har vinden tagit "förtöjningen" och pilen får växa på hur den vill!Äpplena är snart ätmogna, mumsigt!
Höstkänsla...
Chokladblomman sjunger på refrängen, snart dags för höstplanteringar i krukorna. Vill inte riktigt ännu...


Just i dag var det ju sommar igen! En eftermiddag på stranden fick bli ett skönt avslut på helgen.

9 kommentarer:

 1. Vill inte riktigt ännu.......Ja jag tycker som du, höstplanteringen för vänta för idag har det varit så fantastiskt härligt. Jag försöker verkligen krama ur det allra sista av sommaren.

  SvaraRadera
 2. Där kom den, bilden på rosenburen, jag har väntat på att få se den och jösses vad rosen har vuxit! Vackert. Och det är allt annat också och pilen blir nog fin även om den får växa som den vill!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. O det ser ut att finnas mycke att titta på hos dig!Ullungrönn står på min 'lista'över träd jag vill ha men plats finns inte...men har en plan för det!
  Visst är det synd på klättterhortensian men nu när den fick en ny plats så känns det lite lite bättre.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 4. Nä... höstplanteringar vägrar jag ens fundera över innan min födelsedag! Tills dess är det sommar och sensomamr som gäller =) Jag gillar verkligen hur du byggt upp din trädgård, så genomtänkt och så snyggt!!!
  Kramis gittan

  SvaraRadera
 5. Fint med de hängande hjärtana! Det hade jag inte gillat för ett par år sedan, men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig...
  Är inte chokladblomman en perenn?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Såg idag en ullungsrönn och jag gillar den verkligen. Nästa år ska jag köpa en, för då kan jag ha den lite som minne över min sons gymnasie tid//Britt

  SvaraRadera
 7. Fint du har det! Jag gillar också bling, och har också en rosenbåga att hänga det i! :)

  Återstår att se hur mycket drakmyntan brer ut sig, men den ska ju samsas med kaukasisk förgätmigej hos mig så det är bra att den ger motstånd! ;) Du får väl ha mig som försöksodlare innan du bestämmer dig, kanske tar den över hela min trädgård? :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 8. Mycket fint som vanligt!
  Gillar de där hjärtanen. Hade passat fint i någon av mina armeringsmattor.

  Här blåser det ofta och mycket så våra träd är ganska snedväxta. Man får se det som charmigt - man styr ju inte naturen (inte fullt ut i alla fall)

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Fint blingbling.
  Oj, vad din Leonardo blommar. Min har inga blommor alls just nu men många nya knoppar så jag ser fram emot när de slår ut :-)
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera