fredag 4 november 2011

Just nu...


...ser det ut så här i min trädgård! Mangolden blev mest bara fin, vi glömde skörda den... Ängen växer som den ska tror jag, det som ska ha grott redan har gjort det. Återstår att se hur den ser ut till våren och sommaren, lite spännande faktiskt! Det är tänkt som en blomsteräng, men jag får kanske så i något slags ängsgräs. Löven är fina även om de inte sitter kvar på träden längre. Jag samlar upp en del och låter en del ligga. Det är verkligen rött och gult som är trädgårdens färger just nu. Höstigt och fint. Precis som det ska vara!

Ha en skön helg!

9 kommentarer:

 1. Mangolder är fina i färgen och pryder så vackert även i rabatten Kram suss

  SvaraRadera
 2. Varma färger hos dig!

  Angående svampen så förstår jag hur du tänker. Vår son anser också att svamp är fullständigt oätligt. Ändå får jag säga att det blev proportionerligt med svampen. Det blev en stor gryta! Så klart gör du som du vill (snällt va?). Lycka till!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Spännande med ängen. Det är så fint med alla löv nu. Fast själv har jag mest tråkiga löv från fruktträd.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka fina höstfärger!!! Mangold behöver inte ätas :-)) Jag har den mest för att den är vacker hihi.....

  Ha en underbar helg!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Men visst är det väl vackert med alla höstfärger och så himla skönt att november har startat med så milt väder. Förra året låg snön :-D Tack för din fina kommentar, den värmde!
  Ha en underbar trädgårdslördag!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Du har så många fina färger i din trädgård, här har färgerna liksom tonat ner sig redan, men nu har jag många grå nyanser runt mig och det är också lite fint!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Ja löven är så fina just nu, jag brukar kratta in dom från gräsmattan ut i rabatterna där dom får ligga kvar över vintern(om de inte blåser bort vill säga vilket händer rätt ofta på denna sidan skåne och då får man kratta en gång till)
  kram Mia

  SvaraRadera
 8. Det är väl härligt att vi får ha kvar höstfärgerna så länge!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 9. Vad gör det att ni glömt skörda när mangolden blev så fantastiskt dekorativ:-)
  Kram Hanna C

  SvaraRadera