onsdag 15 mars 2017

FIXA!


Ser man på vad som låg i postlådan idag! För snart två år sedan hade jag besök i min trädgård inför ett eventuellt trädgårdsreportage men eftersom det var ett frilansuppdrag så vet man ju aldrig riktigt om det blir publicerat eller inte.Det var Marie Onäng med fotograf Therese A Svensson som var hemma hos mig en ganska kylig vårdag 2015 då jag egentligen önskade att våren kommit lite längre i trädgården.Nu blev det alltså ett 10 sidor (!) långt reportage i Allt om Trädgård/FIXA som kommer ut fyra ggr/år.Min trädgård består ju mycket av rosor så ett sommarreportage hade kanske visat trädgården från en mer prunkande sida men nu var det ju ett vårreportage och det går bra det med!Makens rostiga trädgårdskonst får också vara med.Ovant att någon annan ska tycka till om ens trädgård men det kan ju vara spännande det också.En skiss blev det också och det är roligt att ha tycker jag. Hur längre trädgården ser ut just så här är väl tveksamt eftersom trädgård för mig är föränderlig, men detta är i alla fall 2015 års modell.

Tidningen finns i butik och är nummer 1 2017 och detta var också blogginlägg nummer 1 för mig 2017. Då var vi alltså igång igen!

6 kommentarer:

 1. Åh, vad du ska vara stolt! Det ser ju fantastiskt ut! Men jag har ju alltid sagt att din trädgård ser ut som tagen ur ett trädgårdsmagasin!
  Så jag är inte förvånad...
  Stort grattis och det var roligt att höra från dig!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vad roligt. Den tidingen måste jag ha då det kliar i mina fingrar att få börja bygga upp vår trädgård på landet. Har en slänt som jag verkligen behöver goda tips till. Längtar efter att tjälen släpper och vädret blir mer stabilt. Fast nu är det nära. Gillar verkligen dina rosor! Ska också börja blogga så snart jag kan och har något att skriva om. Måste få ordning på min nya sida först.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att vi hamnade i samma tidning! Läste med stort intresse reportaget om din trädgård och dig, särskilt kul eftersom jag ju sett den i somras. Vilket jobb ni gjort, och så fint det har blivit!
  Finns viss risk att exakt samma bild kommer att hamna på min blogg inom kort...:-)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Så kul, den ska jag köpa och läsa nu när det är dags att ta tag i nya trädgårdsåret! \susanne

  SvaraRadera
 5. Vad roligt, ja din trädgård är ju så fin så det är nog ett riktigt bra reportage i tidningen.
  Ha det så gott!
  Gunilla

  SvaraRadera
 6. Sitter just nu och läser reportage och får en massa inspiration😊
  Gillar de mjuka formerna på rabatter, spaljéer och trädäck. Snyggt!

  SvaraRadera