fredag 5 april 2013

Vårvärme och fixande!


Vilken fredag det blev! På norrsidan var det vinterjacka på, men på motsvarande gavel var det linne och solglasögon som gällde! Tänk att det kan skilja så! Det var helt enkelt bara att leta upp solen och skydd för vinden.

Lite pysslande i trädgården har det blivit. Penséerna har fått flytta ut från garaget och verkar glada för det även om de ser lite tjuriga och trötta ut på morgonen i sju minusgrader och genomfrysta krukor. Krokusarna kom upp helt plötsligt och tjälen börjar faktiskt släppa på sina ställen trots kalla nätter.

Dottern och jag har lite olika bord som synes. Hennes tillverkades hastigt av en överbliven lastpall från en pelletsleverans. Mitt har hittats i gömmor hos mina föräldrar. Vi är nog lika nöjda båda två!

I morgon ska tydligen studsmattan fram och även trädgårdsmöblerna hoppas jag. Ser väl kanske mer fram emot det ena än det andra...

Hoppas på en fortsatt skön trädgårdshelg för oss alla!

8 kommentarer:

 1. Så fint att vara tillsammans med dottern i trädgården och nu har bestämt våren kommit till er. Vi får vänta lite till.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaså det var till dig solen försvann idag? Vi har haft strålande sol ganska länge nu, men idag har det varit grått!
  Och fortfarande har vi lite snö kvar på skuggiga ställen...
  Ha en skön helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Nu har solen varit framme i en och en halv vecka och det märks på snötäcket. Helt underbart!
  Ha en härlig helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Så kul ni haft! Vårfix är nästan det härligaste ordet? I alla fall just nu :)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt vårcollage .
  Jag får nog vänta ett tag till innan jag kan fixa ute.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Underbart härliga vårbilder! Inget går upp mot att få pyssla i trädgården, nu längtar jag efter riktig vår här också!
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så gulligt med ett bord till dig och ett till dottern! Som sagt, ni tyckte nog att det var lika kul båda två! Underbara krokusar!

  kram // AH

  SvaraRadera
 8. Härligt med utomhusarbete. Nu kom jag precis på att jag kanske borde ta in eller täcka ranunkeln jag köpte idag. Vi har inga minusgrader ännu men natten är lång.

  Kram

  SvaraRadera