tisdag 8 september 2020

Dahlior

Ännu finns det förhoppningsvis gott om tid att njuta av dahlior! Jag hoppas att frosten håller sig långt borta. Detta var första året jag inte krukade in mina knölar för att driva upp tidigare och det straffade sig såklart till viss del genom senare blomning. Jag är också förvånad att många plantor som var höga förra året är mycket lägre i år. Gissningsvis skulle de också behövt lite näring. Jag får ta igen min försummelse nästa år. Det är tacksamt med dahlior, man får en ny chans till bättre omsorg kommande år. Men jag ska inte klaga, de har absolut levererat tjusiga blommor.
 

11 kommentarer:

 1. Dahliablommor är nästa osannolika - de är lite föör fina för att vara verkliga på något sätt, tycker jag. Jag vet ju att du älskar dem, så jag förstår att du har många!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Dahlior är härliga och ger åtminstone mig riktiga glädjechocker när jag kommer ut så här års. De stora är väldigt fina men de små nästan mini pompom gillar jag mer och mer. De gör sig fantastisk bra i buketter.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick min ex-kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt plats där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort. Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att tillgodose mitt hjärta. Baba Wale är specialist på alla slags trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

  SvaraRadera
 4. 온라인카지노 what a fantastic post. this is full of valuable information. this is probably the best.
  most concise step by step guide. I have ever seen on like this post.
  Thank you for such a nice and informative blog.

  SvaraRadera
 5. 온라인카지노 Superb Blog!
  Thanks For Sharing Such an Amazing Post.


  SvaraRadera
 6. 스포츠토토 Really great article, Glad to read the article. It is very informative for us. Thanks for posting.

  SvaraRadera
 7. I was able to find good information from your blog articles. 토토사이트


  SvaraRadera
 8. We absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be just what I’m looking for.
  Simple but very accurate info? Thank you for sharing this one. A must read post!
  Appreciating the hard work you put into your site and detailed information you present.
  Wonderful read! I want to write like you. I hope you can read my post and let me know what to modify.
  My writing is in I would like you to visit my blog토토사이트

  SvaraRadera