måndag 30 april 2018

Valborg 2018

Några snabba bilder Valborgsmässoafton 2018 innan solen försvann. Det blåser rejält och lite regn väntas också men det är ju Valborg så varför inte?
 
 

KurilerkörsbärRedo för såddPastellig
 
(är nog inget riktigt ord men blev det nu. Svenska Akademien är vi ju inte så styrda av för tillfället...)Som ett härligt trasselGaffelolvon


 
Tidigare stod det under den stora björken men nu kommer det nog växa lite fortare eftersom det får mer plats och ljus sedan björken togs ned.
 
 

Ullungrönn

 


Ormöga som sprider sig glattSvavelsippan sprider sig också och det gör att den lilla plantan för en 50-lapp eller så har skapat stort mervärde. Då kändes den dyr och nu känns den väldigt billig. Sockblomman i bakgrunden sprider sig den med och det får den gärna fortsätta göra. Bara att dela och skapa nya plantor på ny plats.
 
Det var helt enkelt Valborg i min trädgård, lite kort sådär. Då går vi in i maj i morgon och det känns hoppfullt.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Det syns att ni ligger lite före oss, allt är lite grönare och större än det är här. Ditt gaffelolvon är verkligen hur snyggt som helst!
  Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 2. Alltid lika roligt att titta in i din fina, prydliga trädgård! Jag är ju lite sådan också, vill gärna ha det prydligt i trädgården!
  Din ullungrönn har verkligen vuxit och fått en fin jämn krona!
  Kram, Monica

  SvaraRadera