torsdag 4 juni 2015

Kvällssol

Jag är ingen flitig kvällsfotograf men eftersom solen lyst med sin frånvaro under väldigt lång tid men bestämde sig för att lysa just ikväll så fick det bli en runda med kameran. Och vilket ljus! Jag är ju bara en glad fotoamatör med en vanlig kompaktkamera men jag kan förstå lockelsen i olika ljus för en fotograf.
 
 

AlliumUllungrönn
Trädkramare (eller möjligtvis klematis...)BergeniaÖverblommade Queen of night och daggkåpaÄngKrypblågull och lite annatSödersidanNäva och alliumQueensland med bäst-före-datum passerat...Och lite mer allium. Byggställningen kan ni bortse ifrån, för ja, den är kvar. Men snart så! Om bara vädret skärper till sig lite så hade det underlättat husets makeover.

Men vart tar tiden vägen egentligen? En vecka kvar till barnens sommarlov som vädermässigt skulle kunna kvala in till sportlov, eller kanske höstlov. Vi har runt sju grader på morgonen, det är väl ungefär vad det var i februari eller i oktober. Well, well, tids nog kommer nog värmen och då ojar vi oss över det. Allt är ganska mycket som vanligt med andra ord.

9 kommentarer:

 1. Så vackra bilder! Jag fotar också med en vanlig kompaktkamera, men jag förstår vad du menar.
  Här har solen lyst hela dagen och det har varit rena sommaren...
  Har nu läst ut din bok. I början var jag inte så förtjust, men den växte hela tiden! Bra gjort! Skriv vidare!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vackert - och nu kommer solen mer och mer! Jag har också läst din bok och blev både fast och imponerad. Gillade den verkligen och ser fram emot nästa!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 3. Och då var en aftonfotograf precis född! Så underbart vackert ljus på dina fantastiska bilder! Det är roligt att titta på bilder, jag älskar det, och är det då så här fina så blir det ännu roligare.
  Du har mycket på gång nu förstår jag, men bara roliga saker! Vad gör väl en byggnadsställning, den kommer väl snart bort!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

  SvaraRadera
 5. Morgon- och kvällsträdgård är allra bäst och du har det så fint.

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Här sitter jag på en stekhet balkong och myser i hammocken. Solar benen men ansiktet är i skugga. Man tror knappt det är sant att det inte blåser idag, kan det ha vänt nu? Kvällssol är härligt tycker jag, vad underbart att ha all den blomningen på klematisen framför sig!

  SvaraRadera
 7. Härligt med kvällssol. Ullungrönn står på min önskelista men jag kommer aldrig att ha plats för den. Så fint klematisen växer.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Spännande att se hur klematisen ser ut när den slår ut! Många fina knoppar./Susanne

  SvaraRadera
 9. Kvällsljuset är fantastiskt. Så varmt och smickrande för fotografering. Mycket härligt som blommar hos dig.

  Älskar pionstödet som "blev över" i förra inlägget. Så snyggt med cirklarna, även innan pionen vuxit upp igenom.

  Ha en fin midsommar!
  Karin

  SvaraRadera