onsdag 8 april 2015

Försäljning!

 
Då var det dags! Eller nja, snart i alla fall! Årets premiär för Hallontrollets Trädgård att sälja växtstöd och trädgårdsdesign blir här, man får scrolla ner lite så hittar man växtmarknaden. Jag pratar alltså om Hallands Trädgårdsförenings växtmarknad på Lilla Böslid söndagen den 10 maj kl:13-15. Det är en toppenmarknad för trädgårdstokiga med allt från växter till nu också växtstöd och annan trädgårdsdesign.
 
Hjärtan ovan är egenhändigt tillverkade av maken. Sådana kommer bland annat finnas till försäljning, både liggande och på pinne.
 
 

Lite "överblivna" växter kommer jag också släpa med mig. De krukades glatt in i dag i det fina vårvädret.Hur blev det så många?Här är en del av tillverkningen som kommer att säljas. Det kommer också säljas stöd till pioner, rosor och klematis. 
 Helst vill jag ha det mesta själv...Rostig blomma.Klätterställning...Stor blomma.Min älskade rosenbur är såklart inte till salu men det finns en minst lika stor med lite snyggare design till salu. Perfekt till en honungsros, här ser man den i blom.

I dag har det varit en barfotadag i trädgården, ett säkert vårtecken!

8 kommentarer:

 1. Oj, här har det jobbats hårt! Så många fina saker. Det kommer säkert att bli succé. Varmt lycka till med företagandet!
  /Ellinor

  SvaraRadera
 2. Man vill ju bara genast åka till Halland när man ser allt! Lycka till med försäljningen. Jag förstår att du vill ha kvar allt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, så fina saker din man har gjort! De kommer att gå åt direkt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Va mycket fint! Lycka till med försäljningen!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 5. Många jättefina saker! Hade gärna sett att någon av dem bodde här hos mig ;).

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh så mycket fint! Synd jag inte är där!
  Hjärtan på pinne, har jag. Häftig rosbur!
  Ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera
 7. Åhh din honungsros ! Så vacker , är det en enda planta ? Eller har planterat 2 st ihop ? Ha en härlig söndag !

  SvaraRadera
 8. Åh de är ju jättefina!! Jag såg dem någonstans i Alingsås, ska nog köpa ett hjärta!
  Hälsn Pernilla

  SvaraRadera