söndag 10 mars 2013

700 situps och ett maraton......har jag såklart inte gjort...men jag gissar att det skulle kännas något liknande. Jag är sjuk helt enkelt. På något löjligt vis verkar man som vuxen inte vara riktigt konstruerad för hög feber i flera dagar. Man tror att man ska dö. Nästan i alla fall. Träningsvärken i magen av allt hostande skulle ju kunna kännas antydan till positiv eftersom det är sällan jag annars har just träningsvärk. Just det. Jag tränar inte. Okej, jag ska inte gnälla, det är sällan jag är sjuk och tur är väl det eftersom jag just upptäckte att jag är väldigt dålig på att vara just sjuk.
Smög utanför dörren i bara strumplästen och med kameran redo att fånga första bästa vårtecken utan att behöva röra mig för många meter. Stor brist på vår dessa dagar. Det är snorkallt ute! Det blåser någon isande kylig vind och ena sekunden man tittar ut är det strålande sol och nästa sekund snöar det!

Stackars alla växter just nu! Tycker ofta det är så. Vintern klarar de av men mars kan vara förädiskt. Barmark och många minusgrader. Vad ska det vara bra för? Såg att det skulle se ut så i alla fall 10 dagar framåt. Jag väljer att ignorera den informationen just nu...

På något barnsligt vis blir jag väldigt glad för era kommentarer! Var i från bloggandet så många månader så jag glömde den där biten med värmande ord från andra. Vill bara säga tack helt enkelt.

11 kommentarer:

 1. Hej Louise,
  Usch ja, fy för influensan!!! Råkade själv ut för den för sådär en månad sedan och kommer inte ihåg när jag kände mig så dålig senast! Tack och lov att det går över :-)
  Här har vi oxå sol idag men en svinkall och hemsk vind som gör att man inte vill vara utomhus fast det kliar i hela kroppen efter att få vara just utomhus och njuta av solen.
  Det ser ut att ha kommit en bit på väg i dina rabatter! Här är snödropparna uppe sådär några cm, kom upp redan i januari men sen gick de i ide igen. Igår upptäckte jag att några krokus oxå stack upp någon liten cm men det är allt. Längtar!!!!!!
  Krya på dig!
  Kram, Ingela

  SvaraRadera
 2. Uuuuh, du är influensig, det är inte roligt. Man får väl be att bli kurerad, det måste finnas folk runt dig som kan ömka dig ordentligt, ligg tyst och stöna lite bara.....tror att man ska göra så. Man ska inte springa ut i strumlästen dock, det är nog inte så bra.
  Du får krya på dig så gott det går!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Jag satte nästan i halsen! 700 sit ups är ju inte gjort i en handvändning. Jag dör efter, ja, inte så värst jättemånga. Magen är inte starkaste kroppsdelen på mig tror jag :)

  Sjuk är inte kul och man kan verkligen få grymt ont i magen av att hostan, tom spräcka revben.
  Hoppas du kryar på dig snart. På så vis är det ju bra att det inte är kanonvårväder. DÅ hade det nog känts ännu jobbigare att ligga inne.
  Här är också jättekall vind och inte skönt alls trots barmark.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Krya på dig i massor!! Jobbigt att vara sjuk.
  Här har vi samma väder, det blåser isvindar och är -3°. Burr!!
  Härligt med tulpaner på väg upp.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Usch, jag hoppas du inte åkt på samma influensa som vi haft här. Jag hostar fortfarande rejält och är såååå trött trots att det gått fyra veckor... Jag är också fruktansvärt dålig på att vara sjuk, hade högre feber än jag någonsin haft och låg däckad tillsammans med maken och dottern en hel vecka!
  Krya på dig / Kram gittan

  SvaraRadera
 6. Been there done that! inte roligt, hoppas du mår bättre kvickt. Härligt med tulpanblad. Här ligger snön tjock!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Usch, så tråkigt att du är sjuk! Och gjorde ändå ett vårtecken-inlägg! Starkt!
  Dina tulpaner har ju kommit jättelångt och nu får vi hoppas att dom tål dom isiga mars-vindarna!
  Krya-på-dig-kram!
  Monica

  SvaraRadera
 8. Jobbigt att vara sjuk och hosta är förfärligt. Har själv varit krasslig ett par dagar men är nu på bättringen, skönt. Krya på dig och tack själv för kommentarerna!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja inte trodde jag att jag skulle vara tacksam för snön men det är jag nu när minusgraderna slog till igen. Trist att bacillerna hittade dig men du kan kanske villa bort dem med vitlök? :)

  SvaraRadera
 10. Snorkallt var ordet! Vad ska det vara bra för? Snösmältningen gick ju så bra för några dagar sedan men har nu helt stannat av. Blä!

  Och blä för att vara sjuk. Krya på dig!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 11. Bedrövligt är bara förnamnet på både att vara sjuk o denna vinter.
  Hopppas att du har bättrat dig sen i söndags.

  Förra veckan började snödropparna o vintergäcken blomma här.
  Fåglarna kvittrade o det var +9 utomhus i skuggan.

  Inatt hade vi -12,5.
  Nu ska vi få snö både inatt o imorgon ovanpåallt.
  Läste just på DMI att det ska vara rätt kallt i april o början av maj också.
  Puh...

  Men, det finns värre saker om man tänker efter.

  Nu ska man tänka positivt om att ljuset kommer mer o mer tillbaka o att solen får mer makt ju längre fram vi kommer i tiden.

  Ha de bra
  Britt

  SvaraRadera