söndag 13 mars 2011

Sommarlängtan...

I eftermiddags kom det faktiskt lite vårkänslor! Solen kom fram en stund och jag roade mig med att rensa lite i trädgården. Men det är segt... Våren verkar vara senare i år än något år tidigare i Halland. Såg statistik i tidningen på många år tillbaka och tittar man på väderprognosen framåt verkar det inte vara någon vår i antågande. Förra året kom våren den 17 mars hos mig.

Tittar på gamla bilder. Vad man glömmer! Kan inte föreställa mig att de just nu tråkiga och färglösa rabatterna ska kunna bli så fina igen!

Längtar...

5 kommentarer:

 1. Jag har också svårt att föreställa mig trädgården som fin och prunkande, nu när till o med gräset är grått, det som syns dvs och inte är täckt med snö....
  Du frågade om min pil, och ja, den är spretande åt ett håll, och vi är lite fundersamma på om den skall beskäras på nåt sätt, jag har än så länge tagit lite "underifrån" för grenarna når ju backen på en sommar. Försökte hitta en bild här hos dig men fann ingen, däremot hittade jag en Susan och en purpurapel, som även jag har..:o) vi verkar ha lika trädsmak..:o)

  SvaraRadera
 2. Nej, håller med, det är svårt att föreställa sig grönt och prunkande i denna grå- brun-gröna geggamoja man ser nu!
  Vi förundrar oss varje år när man ser hur dikesrenarna ser ut - vart tar allt det vissna vägen?
  Ha en fin vecka, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Mm det är svårt att fatta skillnaderna på nu och i slutet på sommaren då allt är som störst !

  SvaraRadera
 4. Det känns lite mer vår i luften tycker jag. Kram!

  SvaraRadera
 5. När allt är grått och brunt i trädgården är det verkligen svårt att tro att allt om ett par månader står i fin grönska, men tänk vad mycket härligt vi har att se fram emot!
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera