måndag 29 november 2010

Kanske gjorde jag fel...

Var jag för snabb att ta bort kommentarsfunktionen? Jag har i alla fall inbillat mig att den stressar mig men visst är det toppen att få läsa era kommentarer! Jag har fått viss negativ respons på borttagningen av kommentarer, jag trodde inte att någon skulle bry sig speciellt om det...

Okej, jag provar att lägga dit funktionen igen så får vi se hur det blir framöver!

Detta är vinterns experiment. Mina två olivträd från Citygross för 139 kr/styck. De kommer att få stå på altanen under tak hela vintern så får vi se vad de går för! Jag har läst mig till att de ska klara runt - 10 grader men det är ju redan kallare ute... Ännu så länge ser de i alla fall fina ut och jag är beredd på att förlora dem men provar man inte så vet man inte!

9 kommentarer:

 1. Det är helt rätt.... man måste våga prova..... :-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Alltid värt att testa tycker jag! Jag hörde talas om att city gross sålde stora och billiga olivträd men hade inget ärende mot H-stad så jag missade dem. Hoppas de tar hem nästa år oxå!

  Missade helt att du hade gjort en omändring på bloggen. Vill ju gärna kommentera och berömma när man ser nåt man gillar!! Vi har väl alla höga krav på oss själva, men man har ju inte all tid eller ork i världen.

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 3. Helt rätt, man måste prova, annars vet man ju inte och så måste man följa det man tycker själv för är det inte så ändå att det bara är man själv som RIKTIGT vet hur man tänker och känner.
  Men YES YES YES du är tillbaka och tack för kommentaren hos mig, jag saknade att få babbla lite här hos dig, ska du vet!
  Spännande med dina träd!
  Kram på dig och tack för rar kommentar igen!

  SvaraRadera
 4. Jag har två olivträd som jag tagit in i ett isolerat rum på vintrarna men i år står de i växthuset med bubbelplast och stoldynor runt krukorna som skydd till rötterna.
  Tänker som du, de ska tåla kyla och min rygg tål inte att dra dem in och ut varje vinter.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Visst måste man våga prova. Mitt olivträd står förvisso inne i växthuset men det är ju inte varmare där än utanför eftersom jag inte bäddat in växterna (än). Kanske mår dom t.o.m sämre av att stå där än ute med ett skyddande snötäcke, förmodligen är det så. Jag är glad att det åter går att kommentera hos dig, saknade genast funktionen men förstår hur du tänkte. Du ska inte känna dig tvingat att titta in hos alla som lämnat en kommentar för att göra detsamma! Gläds åt kommentarerna du får och ta resten som du känner / kram gittan

  SvaraRadera
 6. Inte ska du känna dig stressad av att ha kommentarer, att blogga ska ju bara vara kul. Vill du inte ha det så är det ju ditt val!
  Själv tycker jag det är en del av charmen med att blogga, att få kommentarer, synpunkter och råd av andra. Så, som du förstår tycker jag det är roligt att du bestämt dig för att ha den funktionen igen :-) Men som sagt, det måste ju vara ditt val så att du mår bra!
  Lycka till med dina olivträd. Håller tummarna att de klarar vintern.
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 7. Du gör nog rätt i att ha kommentarsfunktionen tillbaka. Men låt den itne stressa dig. Ingen, vad jag vet, har förbundit sig att göra ett visst antal inlägg eller kommentarer, vi gör som vi vill. Vi läser när och var vi vill, vi kommenterar när och om vi vill och vi gör nya inlägg när och om vi känner för det (och när vi hinner!).

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Så glad jag blev! men jag kommenterade dina båda tidigare inlägg och det ser ut som om det publicerades...
  (Jag är inte så bra på sånt här!)
  Kul att du är tillbaka!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 9. Rätt å testa :)
  Fina träd :)

  SATURDAY SHOW OFF
  Välkommen att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera