lördag 9 maj 2015

Plötsligt händer det faktiskt!

Jag vet att det här är en trädgårdsblogg, men vissa undantag måste få förekomma. Som idag. Av en bra anledning. Ser ni nedan?

Jo. Det är faktiskt så. Jag har skrivit en skönlitterär bok och fått den utgiven på ett förlag. Det känns fantastiskt! Och pirrigt. Lite så där så man bara vill gömma sig en liten stund nu när boken finns överallt. Jag överdriver såklart när jag säger att den finns överallt. Men i en del bokhandlar, Adlibris, Bokus, CDON, Ginza osv finns den i alla fall. Och så klart hos mig.

Bokskrivandet har varit en anledning till min något sporadiska närvaro på bloggen. Det går liksom inte att få till ett skrivande överallt samtidigt. I alla fall inte för mig. För att komplicera det ytterligare har jag nu också fixat till en författarblogg. Den hittar ni här. Vill ni veta mer om boken och kanske också om mig är det bara att klicka sig vidare till nya bloggen!

Annars då? Jo, jag var på Lisebergs trädgårdsdagar i går. Men det tar vi en annan dag!

19 kommentarer:

  1. Bravo! En bok är som att föda ett barn. Njut av pirret;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men åh så spännande och kul! En sådan dröm har jag också, att skriva en bok någon gång, men det är ännu på drömstadiet...;) Måste absolut köpa din bok!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Stort grattis! Det är svårt att få en bok utgiven i dagens läge, när förlagen strider för att överleva, så du måste vara jättebra! Min syster har försökt med tre olika böcker utan att lyckas.
    Ska försöka få tag i din bok!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  4. P.S. Nu har jag beställt din bok! Spännande!
    Monica

    SvaraRadera
  5. Oj! Inte dåligt! Kan tänka mig att det tar otroligt lång tid och fordrar självdisciplin.Spännande. Den boken får jag inte glömma att läsa.
    Lycka till med den!
    Luna

    SvaraRadera
  6. Men oj vad spännande, grattis! Kan undra vad den handlar om, ska inspektera din andra blogg oxå!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Stort grattis och lycka till som författare!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Men grattis Louise! Så himla roligt! Ska absolut tipsa mina bokcirkelkompisar när vi träffas i veckan. Själv har jag behövt ta en skönlitterär pause för tillfället, så jag är bara med på cirkelträffarna för att fika, umgås och lyssna på bokprat. Kanske en bok för semestern dock! Jag är nämligen också mitt i ett bokskrivande. För min del handlar det istället om att läsa facklitteratur och en oändlig mängd avhandlingar sedan ett bra tag tillbaka. I oktober släpps min bok på Lärarförlaget och kommer handla om en förskoleklassverksamhet. Känner absolut igen mig i din svårighet att skriva på olika håll. Varmt lycka till Louise!
    Kram!
    /Annika

    SvaraRadera
  9. Så roligt, GRATTIS Louise!!!! Hade jag inte tappat allt vad läsintresse heter (tidigare en bokmal av värsta sort) så hade jag definitivt köpt ett ex. men mina vuxenstudier tog död på all läslust :(
    Lycka till med författarskapet för visst kommer det väl fler böcker framöver "blink"
    Kram gittan

    SvaraRadera
  10. Så fantastiskt roligt med boken, Louise! Och så fantastiskt imponerande! Vore onekligen väldigt roligt att läsa den. Ska genast skriva upp den på önskeinköpslistan hos mitt lokala bibliotek!

    SvaraRadera
  11. Stort och varmt Grattis! Önskar dig all lycka med detta. :-)

    SvaraRadera
  12. Jag började på din författarblogg idag och gratulerar igen! Dessutom stammade jag där.......skrev samma sak 2 ggr! Tänk, det är det du har pysslat med mellan trädgårdandet! Fantastiskt och jätteroligt!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  13. Susanne Sörensen11 maj 2015 kl. 16:02

    GRATTIS <3 din Kollega Susanne

    SvaraRadera
  14. Men oj vad fantastiskt och spännande, stort grattis!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera
  15. Grattis!! Vad skojigt! Lycka till medförsäljningen.

    SvaraRadera
  16. Tack för din kommentar. Och stort grattis till en nyutgiven bok. Naturligtvis ska jag försöka läsa den om jag stöter på den. Jovisst gillar jag rosa och lila. Och blått. / Britt

    SvaraRadera
  17. Stort Grattis! Hoppas försäljningen av växtstöden också gick bra. :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera
  18. Vad kul - grattis! Roligt att din finurliga penna kommer att nå en större skara nu. Ska genast införskaffas!
    Kram
    Elin

    SvaraRadera