måndag 26 mars 2012

Vårblommigt!


Nu blommar det både i krukor och rabatter! Penséer kan man väl inte få för många av och de går att trycka ner lite överallt! Krokusarna sattes i höstas och det kommer nog bli fler denna hösten.

I går var det nästan sommar några timmar på eftermiddagen. Annars tycker jag mest de lovar sol och värme varje dag men det vi får är en kompakt dimma med kall och fuktig luft. Studsmattan har i alla fall kommit ut. Till barnens förtjusning. Inte min...

Dottern undrade i helgen varför det inte var någon sand kvar i sandlådan! Just det ja, den tog mamman till att anlägga ängen i höstas... Får alltså bli en sväng till grustaget för ny sand. Och kanske ett lass jord när man liksom ändå är där..., kan ju vara bra att ha...

9 kommentarer:

 1. Vårblommor kan man verkligen inte få för många av, eller hur. Studsmattan har kommit för att stanna, då mina barn var små tror jag inte den fanns...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det blommar verkligen hos dig och visst är det härligt med all färg nu efter den grå tiden vi haft. Och lustigt (!) nog har vi samma väder som du, helt fantastiskt igår, vi satt ute på verandan hela dagen i bara skjorta och idag vällde dimman in igen och det var sååå kallt, råkallt ute fastän jag rörde på mig hela tiden. Nåja, det är väl så på våren.
  Jord kan man aldrig få för mycket av!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så fint och mycket det blommar hos dig!
  Här har det faktiskt varit soligt och varmt både igår och idag!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Underbara penséer du har. De kan man inte få för många av :-) Den där gul/lila var ju en riktig piggelin.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst blir man sugen på ännu mer vårblomning när det kommer upp i rabatterna?! Jag går och kikar var det kan få plats mer lökar, och sedan ska jag bara komma ihåg allt till i höst. ;-)
  Vår lilla sandlåda gick i pension i höstas, så vi måste inte bara få tag på sand, vi måste bygga en ny, stor låda till sanden.
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 6. Helt underbart!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt med alla vårblommor! Speciellt penséer och små violer kan man absolut inte få för många av. De finns ju i så många olika fina färgblandningar.
  Här har vi verkligen haft "varannandagsväder", dvs sol varannan dag och moln/dimma varannan dag. Ibland tror jag att meteorologerna ritar solar på väderkartorna bara för att de vet att "alla" önskar sig fint väder.
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 8. Jo men sanden behöver ju bytas varje år för katternas skull, så det är väl bara bra att du använder den gamla:)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vad mycket fint i din trädgård du visar!
  Smart att lägga ut strängar av sand så man ser innan man börjar!
  I förra inlägget visar du en bild på en rund sittplatts med störar/pinnar runt om som något klättrar på, vad är det för växter du satt där ? Såg jättefint ut!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera