söndag 22 januari 2012

Snö och bloggproblem!


Så kom snön till slut! Jag trodde kanske inte att vi skulle klara oss en hel vinter utan liggande snö, men jag hoppades nästan... Visst är det lite fint, men jag vill ju ha vår!

Jag har haft stora problem med bloggen senaste tiden och har varken kunnat läsa egna kommentarer eller lämna kommentarer hos andra. Nu har jag bytt webbläsare till chrome så får vi se om det går bättre. Lite tröttsamt med alla problem kring blogger... Nu ska jag försöka läsa ikapp mig hos er andra och försöka få till lite kommentarer också! Många har haft så fina bilder och inlägg som jag inte har kunnat kommentera!

17 kommentarer:

 1. Chrome funkar mycket bättre än explorer för min del i alla fall.

  Fint med snö tycker jag. Vi har i princip ingen alls.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fin bild! Tråkigt när det krånglar. Det finns även firefox att prova. Hoppas det funkar bättre nu. Vi har också fått snö sista tiden, visserligen lyser det upp, men nu vill jag ha vår. Kram Lotta :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det löser sig för dig, alltid roligare när man kan vara delaktig och kommentera. Jag har inte haft några problem (vad jag vet) hoppas det förblir så.
  Jag hade också hoppats på en snöfri vinter, men det var tydligen för mycket begärt. Fin bild.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vi har också fått vinter.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fin snöbild, men jag förstår dina blandade känslor. Har vi klarat oss så här länge är man liksom mycket mer peppad på snödroppar än snögubbar!

  Tråkigt att det krånglar för dig, hoppas att Chrome är lösningen! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Känner precis likadant, fint med snö men vill ha vår! Sen jag bytte till Chrome har jag inte haft några problem med blogger, så jag tror det är lösningen.
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 7. Ja det blir ju lite ljusare när det ligger lite snö men skulle gärna vilja ha vår nu...
  Trist att blogger krånglar sådant, lite trassel hos mig också men ändå inte så farligt som jag förstått att det varit för vissa. Hoppas de fixar sig!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Ja, om du visste vilka problem jag haft, men jag kunde skriva inlägg och i dom skrek jag efter hjälp och det fick jag. Jag kunde inte läsa kommentarer hos mig själv utan bad dom som hade tid och lust att maila mig och det är helt fantastiskt vilken fin värld bloggvärlden är!

  Jag bytte också till Google Chrome men det fungerade inte fullt ut. Då fick jag lära mig att där man skriver kommentarer, som jag gör nu, där är det bättre att ha pop-up-ruta vilket man kan ändra i Inställningar, här bakom i blogger, men för mig funkar det att skriva hos dig nu i alla fall.

  Ja, vi fick snö, men den blir nog inte långvarig....kanske...inte....

  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Ja, det är tydligen många, som haft problem med bloggandet! Hoppas att det har rett ut sig nu!
  Idag har vi också fått snö och den kunde jag gärna varit utan...
  Man får hoppas att det inte blir långvarigt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 10. Det har varit en hel del strul tur det finns många som är villiga att hjälpa till. Ville inte heller ha något snö//Britt

  SvaraRadera
 11. härlig bild från din trädgård, det blir lite ljusare när snön kommer tycker jag men egentligen är jag ingen vintermänniska.
  crome har funkat bättre tycker jag så hoppas att du har samma tur.
  kram mia

  SvaraRadera
 12. Ja visst blir det ljusare med snö men hoppas ändå att den blir kortvarig för nu vill vi snart ha vår:)) Sedan jag bytte till Chrome har jag inte haft några problem alls! Hoppas det fungerar för dig också för det är så tråkigt när det strular!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 13. Jag har samma problem som du men har inte orkat ta tag i det än. Dessutom ligger vårt internet ner så jag måste snylta hos goda vänner och goda grannar. Lite bloggberoende är man allt.

  SvaraRadera
 14. Den vita är Mme Plantier, en fantastisk ros som blommar en gång i början på sommaren. Kan stå i skugga och doftar helt magiskt. Vad roligt att du kan blogga igen. Det är ju så irriterande när tekniken inte fungerar.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 15. Hade oxå problem med min blogg, Man blir verkligen less när det bara krånglar men så bytte jag till chrome o nu funkar de för mej. Hade oxå velat vara utan snö men visst de är fint och något ljusare men jag vill ha vååååååååår nu :) Kram Suss

  SvaraRadera
 16. Hej L!

  Bra att det fungerar igen med bloggeriet. Jag använder (just nu) Safari men för mig stöter jag på olika problem med olika webläsare. Explorer: det går inte att förhandsgranska. Opera: mina inlägg syns inte i andras blogglistor, Safari: allt går otroligt långsamt. Kanske dags att ladda ner Chrome :-/
  Tack för tipset om Picasa.
  Jag är på jakt efter en buskros av något slag men som inte tar över heeeela trädgården. Lykkefund är ju fantastisk vacker men jag får hitta en bra plats innan det blir inköp av den :-) Poppius har jag fastnat för hittills men vi får se när det närmar sig plantering vad det kan bli.
  Ha det fint!
  Anna

  SvaraRadera
 17. Nu kommer det säkert funka bra för dig!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera