lördag 6 november 2010

Litet stenprojekt...

Jag vet! Jag ska sluta säga att jag inte ska göra mer i trädgården för att jag inte orkar just nu..., jag gör ju saker ändå... Nu har jag lagt kullersten under altanhänget där gräset ändå inte vill växa. Ett släp fullt för 100 kr, jag gillar billiga trädgårdsprojekt! Jag behövde inte ens gräva bort gräset, la bara fiberduk på och sedan sten i lager. Grävde bara bort en tunn kant för att få en rak linje för de yttersta stenarna.


En efterbild som följs av en förebild...


Så här såg det ut tidigare. Halvdött gräs känns inte så kul.


En dörrkrans har också blivit ihopknåpad. Mossa i botten och på det lite annat grönt och en röd kornellkvist. Några bitar från en taklök, pärlor och sedan filtkulor istoppade med knappnålar för att få dit lite färg!
Ha en skön helg!

8 kommentarer:

 1. Det är inte klokt vad du arbetar!!! Har du lyft dit alla de där stenarna själv, så måtte du väl snart kunna ställa upp i tyngdlyftning eller nå't?
  Men fint blev det, för det är inte roligt med de ställen, där inget vill växa!
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vilken energi du har :) men det är väl det som gör att du har en så fin trädgård oxå :) och vad finnt med stenen där, jätte snyggt och vilken fin dörrkrans :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Verkligen snyggt med sten och vilken skillnad det blev. Men, hur orkar du och hur hinner du???

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med! Så länge man kan vara ute så får man vara glad! Skulle vilja hinna/orka med ett projekt till men vi får se hur det går med det. Tycker det är så snyggt med sten! Passade ju stenbra utmed husväggen :)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 5. Sten i trädgården kan man nog inte få för mycket av. Alltid snyggt!
  Roligt att se att du planterat avenbokshäcken runt din ö, jättefint.
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 6. Å att du orkar ;0) (både i tid och i muskelkraft)
  Men det blev väldigt bra, jag har ett liknade ställe mot huset i söderläge som är så torrt, så torrt som ska få kullersten, men det blir till våren det =0)
  Jag har utlottning inne hos mig av något som skulle passa dina trötta muskler... ta en titt vetja =0)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken insats... Ett sånt där släpvagnslass med sten skulle jag också behöva.... men jag tror själva insatsen skulle få vila till våren dock.... Det blev jättebra med stenen där på det svåra stället....

  Härlig krans med mycket färg i att bli glad av!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 8. Du har så mycket energi, jag hade gärna haft hälften av den. Så mycket fint du gjort. Stenprojektet är magnifikt, vilket arbete och så himla snyggt det blev, det gjorde sig verkligen bra.
  Och en sån gullig krans, kul med lite färg!
  Agneta kram

  SvaraRadera