fredag 2 april 2010

Nu är hon på plats!

"Susan"
Det var inte helt självklart var hon skulle stå, men jag tror att hon blir fin nere i hörnet vid uteplatsen som gjordes förra året. Planterade henne i rhododendronjord blandat med lite vanlig jord, hoppas hon ska gilla det.

3 kommentarer:

 1. Visst är det roligt med nya växter i trädgården! Hoppas din magnolia kommer att trivas och frodas :-)
  Man gör sina val vad man lägger pengar på... min gubbe hade nog applåderat om jag valt att köpa plintar istället för slingor i håret :-)) och själv hade jag definitivt gjort det valet, plintar alltså.
  Ha en fortsatt skön påskhelg. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 2. Oj, hon ser MYCKET större ut på plats - du gjorde säkert ett superklipp där! Läste ditt förra inlägg och jag tror att jag också ska köra med den varianten, klipper mig max 5ggr/år och färgar alltid håret på döttrarna själv (uppvuxen på salong som jag är, då blir man "snål") Maken däremot går till frissan var 5:e vecka... blir nog ganska många plantor för den pengen "hehehe"
  Plintar behöver vi också skaffa, förhoppningsvis imorgon. Men här blir det den sorten som man slår ner i marken istället. Ha ne fortsatt fin kväll och påskhelg / kram gittan

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hittade hit via vårteckensutmaningen hos Viveka!

  Vilken stor och maffig magnolia! Jag köpte mig en pytteliten förra året. Men om den trivs blir det nog en större oxå! Jag planterade min i luftig torv. Magnolior gillar inte när det blir för kompakt kring rötterna.

  Kram, Emma

  SvaraRadera