måndag 29 mars 2010

Dagens inköp - En julros!

Jag kunde inte motstå denna fina julros som ville följa med mig hem idag! Jag har inte varit helt förtjust i julrosor tidigare men de är ju faktiskt vackra! Vet inte vad de brukar kosta men jag tyckte 135 kr lät som ett helt okej pris för en stor och fin planta. Hoppas den trivs i en kruka på trappan tills den kan planteras i en perennrabatt senare i vår.

9 kommentarer:

  1. Jättefint exemplar av julrosen jag tror att priset är ok.

    Ha en fortsatt fin vecka
    kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  2. Vilket fint exemplar du fick tag i / gittan

    SvaraRadera
  3. Oj, vad fin den är! Håller med om att priset är bra! Jag köpte julrosor förra året och väntar med spänning på att snön skall försvinne så jag kan se om dom överlevde eller ej. Glad påsk!

    SvaraRadera
  4. Vacker julros i en vacker kruka...
    kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  5. Det var allt en ovanligt fin och kraftig planta. Och det var säkerligen ett bra pris. Vad jag tror så brukar de vara riktigt dyra, speciellt i den storleken.
    Vilken snygg kruka du har till den. Urläcker.
    Kram
    Agneta

    SvaraRadera
  6. Roligt att ni gillar både blomman och krukan! Krukorna har jag en massa av i olika storlekar och former, inhandlade på Ekohallen för många år sedan när det fanns i Halmstad. Väldigt billiga!

    Glad påsk!

    SvaraRadera
  7. Hej Louise, jag var bara "tvungen" att skriva några rader. Inte ska du känna dig stressad!!! Man ska blogga för sin egen skull, när man känner för det, tiden finns och man har något man vill dela med sig av - that's it!
    Jag har ju "all tid i världen" just nu och ingen att prata med på hela långa dagen vilket gör att bloggen blir extra viktig. Den är mitt "andningshål" Hoppas du får en skön påskhelg och att vårsolen tittar fram. Ha det gott / kram gittan

    SvaraRadera
  8. Julrosor är underbara! Just att de blommar när (nästan) inget annat i trädgården gör det tycker jag gör att man älskar dem ännu mer.
    Alla fina färger de finns i gör det bara ännu bättre :-)
    Ha en trevlig påsk! Kram, Ingela

    SvaraRadera
  9. Är så glad över min julros som jag fick nu till helgen av rara Helen och hennes familj. Den är som en vacker, vit anemon. Eftersom det nog blir svårt att hålla liv i den i en lägenhet ska den senare få pryda min familjegrav.
    Birgit i Bromma

    SvaraRadera