söndag 10 september 2017

Sensommar

Jaha. Vad hände med tiden? Pratar vi om bloggtid verkar den ha varit obefintlig. Liksom sommaren 2017 om man vill vara lite negativ. Men nu vill jag vara positiv och tycker att det har varit en rätt skön sommar! Stressfri utifrån att vädret har bestämt att det inte har varit så lämpligt att göra allt som annars en sommar brukar innehålla.
Men nu är det sensommar. En hel del blommar ännu och gräsmattan är tjock och kraftig efter allt regnande. Det blir mest bilder idag och inte så mycket text. Alla bilder är tagna idag. Sommarens bilder får komma till vintern, logiskt på sätt och vis, då finns det gott om tid till bloggande, om man vill. För övrigt kan jag sällan skylla på tidsbrist. Det handlar bara om prioriteringar i livet.
  
Från hantverksmässan i Båstad. Tjusiga tycker jag!
 
 

Lykkefund har rymt från sin bur och blivit nerklippt. Vi får se vad det blir av den rosen framöver.
 
 


Breddad rabatt. Den innehöll fem rosor på rad tidigare men eftersom rosor av samma sort sällan beter sig precis lika i tillväxt och annat så blev det inte så bra. Nu har rabatten fyllts på med annat smått och gott så får vi se hur det blir.
 


Sensommar som sagt...
 Här har jag städat lite och delat på bergenian så raden blev lite längre. Tacksam växt.
 5 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag att avsluta veckan med! Här har också varit sol och det känns som om min trädgård uppför sig ungefär som din. Frodigt och grönt, men en del blommor har inte uppskattat regnet. Klok tanke det där med likadana rosor, precis så är det hemma hos mina föräldrar där vi planterade fem likadana rosor i deras entrérabatt, och de är helt olika idag...
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Det syns verkligen på din trädgård, att sommaren har varit gynnsam för växtligheten om än inte för oss! Det är så grönt och frodigt, att hade ni inte hållit efter den på hela sommaren, så hade man fått hugga sig fram med machete! Jag ser detsamma här, allting har vuxit enormt mycket! Och nu har det mesta gått i vila och börjar vissna så smått. Nu kommer den skräpiga tiden... men än finns det lite att njuta av!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag nyfiken på vad som kommer hända med lykkefund och rosburen! Jag blev så förälskad i dina bilder att jag härmades och lät fixa två liknande rosburar, en med lykkefund och den andra New Dawn. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 4. I really like you post good blog,Thanks for your sharing.

  โคนัน

  SvaraRadera
 5. rådjur gick hårt åt vårt träd i vintras :-(
  Trevlig helg önskar Nora

  สมัคร D2BET**

  SvaraRadera