fredag 6 juni 2014

En fantastisk dag!

 
Vilken dag vi har haft! Det var premiärförsäljning av Hallontrollets växtstöd och trädgårdskonst och vi har haft en fantastisk dag på Parkens dag i Laholm! Man vet ju aldrig hur det ska bli även om man såklart kan ha drömmar och tankar. Vi svajade på skalan i fantasin. Skulle ingen handla? Skulle folk tycka om våra produkter? För dyrt, för billigt?
 
Vi är så nöjda och har fått fantastisk respons på vår tillverkning. På slutet fick vi be om ursäkt för att det var urplockat samtidigt som vi var väldigt glada för det.
 
 
 
Dagen började med sol men slutade med regn. För oss gjorde det inte så mycket men det var lite tråkigt för artisterna på seneftermiddagen kan jag tycka. Vi hade en väldigt bra utställningsplats där vi kunde utnyttja miljön på bästa sätt, som här, där vår portal var som gjord för platsen. En eloge till Laholms kommun som låter utställarna finnas på plats utan någon avgift. 
 
 

Annars då? Ja det växer på. Och det regnar allt som oftast. Det gäller att vara snabb med kameran mellan regnskurarna. Visst behövs det regn men det är ändå lite tråkigt när mycket ligger platt mot marken av allt vatten.

I framkant växer Stanwell Perpetual som passar utmärkt som rosenhäck.Constance Spry är på gång men behöver några dagar till på sig för att vara på topp.Martin Frobisher är ingen regnälskare eftersom blommorna ruttnar om de är blöta för länge. Trots det är rosen en favorit.Stjärnflockan blommar på och är inte speciellt angripen av minerarflugan som bladen annars lätt blir. Då blir bladen fläckiga och fula och tar lite fokus från den vackra blomman.Vacker! 
 Flera olika klematis är på gång och några har redan blommat en tid. Här President som drar lite mer åt det blå håller än vad kameran vill visa.
 
Nu blir det lite trädgårdspaus efter en rolig men intensiv trädgårdsdag. Hela sköna helgen finns ju dessutom kvar!
 

10 kommentarer:

 1. Så många vackra växtstöd ni har skapat! Äntligen ser jag växtstöd, som jag gillar! De skulle fungera för pioner och för höga rosor och andra klätterväxter. Kanske kommer och tittar någon gång när tillvaron snurrar litet långsammare.
  Önskar er en Glad Pingst!
  Märit

  SvaraRadera
 2. Grattis till en lyckad dag med bra försäljning! Det kanske har kommit aningens liiiite längre hos dig, din Constance är lite mer öppen:) Jag har Stanwell, och jag vet att han passar som häck, undrar dock om min hört det:) Tycker han slänger sig hur som helst:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis till försäljningssuccén! Men jag är inte förvånad, det är vackra och gedigna saker din man gör!
  Vad det blommar i din trädgård! Här har rosorna inte slagit ut än och vi har inte fått något regn på jättelänge, så här är snustorrt!
  Aha, då är det minerarflugor, som förstör bladen på min stjärnflocka! Vet du vad man kan göra åt det, utom att plocka bort alla angripna blad? Det ser så fult ut!
  Ha en fin pingsthelg, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Roligt att det gick bra!

  Nu tycker jag att mina rosor och stjärnflockor kan sätta fart för dina är så fina. Mina har bara knopp.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Fyndigt och fint med ett rosa plank för att markera er monter och grattis till försäljningen.
  Fina bilder och stjärnflockan med alla sina rosa broscher är favoriten. Intressant med den där flugan. Får kolla om det är några bruna fläckar på bladen här.
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 6. Superfin trädgårdskonst och snygga spaljéer! Roligt att det gick så bra för er!!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 7. Va kul att det gick så bra!
  Det är alltid lite pirrigt att saluföra sig själv och sina egna alster ;)

  Kram och trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar portal. Det skulle jag vilja ha fast i vitt till mitt pågående White Room. Ojojoj så bra den hade varit med Valdermar på. Nu får jag gåshud😝

  SvaraRadera
 9. I simply couldn't leave your website before suggesting that I extremely enjoyed the standard information an individual provide
  on your visitors? Is going to be again regularly to check out new posts

  My website: www sexocean com (naturaltimecrowdfundproject.blogspot.com)

  SvaraRadera
 10. %spinfolderdelete -C:\GSA\data\content\comment%

  Look into my web site: hogan 2014

  SvaraRadera