onsdag 20 februari 2013

Drömmarnas trädäck...


Men det får man väl ändå hålla med om? Att det skulle göra sig perfekt med ett litet trädäck mellan trappan till uteplatsen och spaljéerna! Man hamnar ofta just där. På gräset. Lutandes. Allt lutar hit och dit precis som det ser ut som på bilden, så det är såklart inte helt enkelt. Inte för mig i alla fall. Något behöver höjas eller sänkas för att det ska bli bra. Och det krävs grävande... Men det kan jag längta efter ljusa stunder...Att slita ut sig lite...Få lite ont i ryggen några dagar...Mmm...Vi får väl se...

Bilden är från sommaren 2011. Innan fina vita rosen Climbing Iceberg frös bort och innan mitt lilla springvatten som gjordes förra året. Hoppas denna vintern inte går lika hårt åt rosor och annat. Ser att en av mina magnolior inte ser så glad ut. Ser inga blomknoppar. Men den var ledsen redan förra året. Vet inte vad det kan bero på.

Har ju nästan överträffat mig själv nu! Att blogga två dagar i rad efter fyra månaders paus! Plötsligt fanns lusten bara där. Och tiden för den delen.

Ni får säga till om mina inlägg blir märkliga hos er. På min dator ser det helt normalt ut men kollade min blogg i en annan dator och då hade en bild överlappat texten på något märkligt vis. Hur nu det kan bli olika.

10 kommentarer:

 1. Så kul det är när lusten finns där! Ditt inlägg igår såg bra ut i mobilen men hemma på datorn så överlappade det. Kör du med Explorer eller Google Chrome?
  Kramar Hélena

  SvaraRadera
 2. På min dator ser det alldeles rätt ut!
  Och det ser så härligt ut dessutom, med grönt gräs och blommande rosor!
  Visst skulle ett litet trädäck där passa bra!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Härligt att få ännu ett livstecken ifrån dig! Visst hade ett däck där varit perfekt "ler" Jag hoppas att vi får tummarna loss och får byggt däcket som ska ligga i rundeln till den upphöjda rabatten (inget jag klarar på egen hand) Vi har ju inte en endaste sittplats i dagsläget så det är efterlängtat!
  Ha det gott tills vi ses igen / Kram gittan

  SvaraRadera
 4. Det här inlägget ser bra ut i min dator hemma :-)¨
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig igen! Det kommer att bli hur bra som helst med ett trädäck där. :) Jag har inte heller några stora planer i min trädgård i år. Det känns lite konstigt efter allt slit de senaste åren, men det ska bli skönt också. Inlägget ser fint ut här i min dator (Safari). Kram!!!

  SvaraRadera
 6. Roigt att du är tillbaka! Trädäck låter kanon! Vi ska också få till ett trädäck på baksidan av huset, när hus och garage är färdigmålat!

  Jag bara ääälskar din gräsmatta!!! :) Så grön och fin och välskött! :)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 7. Snyggt!! Så välordnat och inspirerande. Jag har en liknande altan, och den är i stort behov av renovering. Och där hade jag tänkt att ha ett trädäck med sittplats. Det är jättefint med spaljéerna, så ombonat.
  Härligt att blogglusten är åter.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Idag ser båda inläggen ut som de ska. Inget överlappat som det var igår.
  Ett däck där skulle nog bli bra. Det är bra att bygga där man naturligt hamnar tror jag.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej igen!
  Det var så kul när jag såg att du var tillbaka. Och grejen är ju att man gör precis som man vill. Det var dock väldigt roligt att återigen få se bilder från din härliga trädgård. Och tänk så långt sommaren redan kommit hemma hos dig, här är det ännu fruset.....skojar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Det måste vara ett säkert vårtecken, att du är tillbaka på bloggen! Härligt!
  Jag kan absolut se det där lilla trädäcket framför mig, - det kommer att göra sig jättebra där. Visst är det väl härligt att projekten liksom aldrig tar slut?
  Tack för tipset om träpersienner, det tål verkligen att tänkas på. Någon annan lösning än den vi har nu får det nog iallafall bli på sikt.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera