onsdag 7 december 2011

Sommar


Jag vill ha sommar! Nu. Det är fortfarande en varm vinter men nu pratas det om snö även här i södra Sverige. Senaste dagarna har varit någon regnblandad hagelsörja. Gillar inte! Det är inte så inspirerande att traska runt i trädgården just nu. Jag drömmer om sommaren i stället. Bilderna är från 7 juni, ett halvår sedan alltså. Känns inte såå länge sedan! Tänk, om ett halvår är vi där igen! Längtar...

Trädgårdskungsljus "Jackie in Pink"

13 kommentarer:

 1. Det är tur att tiden går så snabbt och denna tid är det bra att det går fort//Britt

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju faktiskt bara ett halvår kvar...
  Visserligen ett kallt och mörkt halvår, men det består ju även av våren, så det är inte såå illa!
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint kungsljus du har!! Enorm blomning! Jag vill också ha sommar, men först en härligt tidig varm vår:-)).
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så rosa och vackert:)
  Misströsta inte, snart är vi där igen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jaaa! Så vackert du visar... Jag tycker inte heller om vintern men står ut med den för jag älskar både höst och vår. Ta det onda med det goda liksom. Snö kan jag också vara utan!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Håller helt med Anna Vattenkanna! Höst och vår är underbara! Bara man slapp vintern...
  Men julen är ett härligt avbrott!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Åh, tack för dom bilderna! Jag längtar också, vintern är för mig bara något som ska genomlidas. Men snart kan vi börja beställa fröer och trädgårdsdrömma på allvar! :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 8. Sommar är fint, det är det, men jag VILL ha snö, så där som det var förra året och året innan det och vintern för några år sedan.....jag får flytta norrut tror jag.
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Jag vill inte börja längta redan...det blir sååå jobbigt tycker jag.
  Men det ser ju fint ut med pasteller :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 10. Här sitter jag nu och lyssnar på White Christmas, och tittar på din så vackra kungsljus. Man kan få både vinter och sommar i samma tanke... kram Lotta :)

  SvaraRadera
 11. Jättefina bilder och härlig färg på blommorna. Själv har jag inga problem alls med vinter. Skulle gärna se att vi hade snö.
  Hoppas du står ut!

  Kram!

  SvaraRadera
 12. Jag ansluter mig genast till"längtar till sommarklubben"! Vill att jul/nyår snabbt är över o ett nytt år tar fart. Vill absolut inte ha en snörik, lång vinter vi haft ett par år.
  Underbart kungsljus!
  /lena

  SvaraRadera
 13. Ahhh, vilken underbar blomma! Den bara måste jag ha. Kan jag låna bilden och ha den i min kommma ihåg växter flik? Får inte missa denna planta.

  Ha en underbar fredag!
  Kram Hélena

  SvaraRadera