söndag 19 december 2010

Kotte, tavla, kudde, trädgård!

Den här fina ljuslyktan i form av en rostig kotte fick jag nyligen i födelsedagspresent. Det finns en ögla så man kan hänga den i t ex ett träd om man vill. Finfin både inne och ute.


Jag gillar att hänga på auktionssajten Lauritz på nätet men har inte handlat något förrän nu. Denna fina tavlan klubbades hem i veckan och hämtades i Malmö i går. En kul grej att handla på det sättet men lite lurigt när man bara ser varorna på bild på nätet. Vi är i alla fall nöjda! Det är en oljemålning på 100 x 73 cm av Ronny Rodhammar.


Också en födelsedagspressent. En mysig, ullig kudde passar bra i vintervädret när man vill kura i hop sig i soffan. Från Mio möbler.


Ute just nu. Väldigt snöigt men mysigt!

3 kommentarer:

 1. Gratulerar i efterskott!
  Vilka fina presenter du fått! Kotten är underbart vacker och kudden likså. Den ser så där gosig ut. Samtidigt fick man ju en liten, liten glimt från soffhörnan och se att du verkar ha lika fina krukväxter som växterna i trädgården.
  Tavlan var väldigt vacker i färgerna och motivet ser härligt ut och tavlan är målad så intressant. Jag tycker också om att titta på auktionssajterna men jag vill ju titta på allt, allt, allt och det tar ju sån tid......nu var vi där igen.
  Ha det riktigt gott och en stillsam fjärde adventssöndag!
  Kram från Agneta

  SvaraRadera
 2. Kotten ser jättefin ut, men man får ingen uppfattning om hur stor den är... Först trodde jag att den var så där 70-80 cm hög, men sen skrev du, att man kunde hänga upp den!
  Och kudden ser verkligen mysig ut, grattis till dina fina presenter!
  Men vad är det man ser i trädgården på den understa bilden?
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Men åh, grattis i efterskott! Fina presenter har du fått också! Kotten var ju jättefin!

  Kram, Emma

  ps: tack för orden om nya köket, det är så skönt att det blev klart innan jul :)

  SvaraRadera