söndag 17 januari 2010

Öppen trädgård.....

Det är inte alla i familjen som uppskattar fler rabatter, träd och buskar. Då försvinner plötsligt möjligheten till fotbollsmatch! Detta var innan pallkragar och uteplats i nedre hörnet.

4 kommentarer:

 1. Hej! Tack för ditt "spår" i form av en kommentar hos mig. En sådan gör mig alltid lika glad =) Och då hittade jag ju hit! Barnen är inte så glada för sinaodligngslystna mammor alltid. Här åkte studsmattan ut i slutet av sommaren för nya planer finns för att minska på den stora gräsmattan. Ha en skön kväll / gittan

  SvaraRadera
 2. Såg när jag skrev en kommentar hos Gittan att du var ny i bloggandet och tänke jag skulle hälsa dig välkommen till en beroende syssla :=) Ser att ni fixat en massa i er trädgård, läcker rabatt med sten.
  Kommer att titta in till er igen.
  Ha en bra vecka
  Kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren och lycka till med trädgårdsbloggandet!!! Det är jättekul och ett bra sätt att skaffa vänner med samma intresse!!!!
  Carina

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag är också ny i bloggvärlden (sedan november) men har som du läst andras bloggar ett tag före jag började själv. Jag har läst dina inlägg här och gillar verkligen det jag har läst! Hit återkommer jag gärna - skall bli kul att följa dina projekt framöver! //Nora

  SvaraRadera